Piatti di Carne Veal and Chicken
Piatti Flambée Flambées




Scaloppina alla “Fenice”
Escalope of veal with ham and peas

Scaloppina al Limone
Escalope of veal in lemon sauce

Scaloppina al Marsala
Escalope of veal in Marsala sauce

Scaloppina al Cognac
Escalope of veal in cognac sauce

Scaloppina con Carciofi e Funghi
Escalope of veal with artichokes and mushrooms

Saltimbocca alla Romana
Escalope of veal with ham and sage

Involtini alla Sorrentina
Veal rolls with ham and cheese

Petto di Pollo alla Brace
Grilled chicken breast

Petto di Pollo al Curry
Chicken breast in curry sauce

Petto di Pollo alla Marengo
Chicken breast with mushrooms and tomato sauce

Suprême di Pollo all’Americana
Chicken breast with ketchup and cognac

Suprême di Pollo all’Olandese
Chicken breast in mustard sauce

Suprême di Pollo all’Orientale
Chicken breast with rice and pineapple

Paillard alla Brace
Grilled veal steak

Entrecôte alla Brace
Grilled sirloin steak

Entrecôte all’Andalusa
Sirloin steak with red peppers and mushrooms

Bistecca di Manzo alla Brace
Grilled steak

Filetto di Manzo alla Brace
Grilled fillet steak

Filetto al Basilico
Fillet steak in basil sauce

Filetto all’Aceto Balsamico
Fillet steak in balsamic vinegar sauce

Filetto al Curry
Fillet steak in curry sauce

Filetto al Gorgonzola
Fillet steak in Gorgonzola sauce

Filetto coi Funghi freschi
Fillet steak in fresh mushroom sauce

Carpaccio di Manzo
Sliced beef with roquette and Parmesan

Scottadita (Congelato)
Grilled lamb chops (Frozen)

Agnello alla Boscaiola (Congelato)
Lamb chops with mushroom sauce (Frozen)

Agnello alla Romagnola (Congelato)
Lamb chops with rosemary and sage (Frozen)



Piatti Flambée Flambées

Gambas alla “Fenice”
King prawns with vodka, paprika and tomato sauce

Filetto alla “Fenice”
Filet steak with vodka, asparagus and mushrooms

Filetto al Pepe verde
Fillet steak with pepper sauce

Filetto ai Champignons
Fillet steak in mushroom sauce

Crêpes Suzette alla Parigina
Crêpes with grand Marnier, cognac, orange and
lemon juice


Crêpes Suzette alla “Fenice”
Crêpes Suzette with vanilla ice cream