Antipasti Appetizers



Le Spizzicolerie dal Buffet
Hors-d'oeuvres from the buffet

Il Salmone Scozzese Affumicato
Smoked salmon

Il Cocktail di Gamberetti
Prawn cocktail

I Gamberetti alla Contadina
Shrimp with roquette and tomatoes

I Gamberetti alla Montecarlo
Shrimp with carrots, celery and fennel

L’Insalata di Mare
Seafood salad

L’Antipasto di Mare dello Chef
Fish hors-d’œuvre

La Scamorza alla Brace
Grilled smoked cheese

L’Insalata Caprese
Tomato and mozzarella cheese

L’Affettato Misto
Assortment of cold meats

Il Parma e Melone
Parma ham and melon

Il Parma e Treccia
Parma ham and mozzarella cheese

Il Prosciutto Selvatico con Scamorza
Smoked ham and grilled smoked cheese

La Bresaola con Rucola e Parmigiano
Cured beef, roquette and Parmesan cheese

Il Carpaccio di Champignons
Mushroom salad

Il Minestrone Primaverile
Vegetable soup

La Crema di Asparagi
Cream of asparagus soup

La Crema di Funghi
Cream of mushroom soup

La Crema di Pomodoro
Cream of tomato soup

La Stracciatella
Egg consommé

La Zuppa Pavese
Egg soup with toasted bread