Il Ristorante Museo Caruso dispone di una vasta e accurata selezione dei migliori vini italiani ed esteri (1700 etichette) perché ogni piatto richiede un vino differente. Il "Sommelier" Mario Capozzi è a vostra disposizione per guidarvi e consigliarvi nella scelta di quello più adatto al vostro menù. The Restaurant Caruso Museum provide a vast and accurate selection of the best Italian and foreign wines (1700 labels) because every course asks for a different wine. The "Sommelier" Mario Capozzi is to your disposition to guide you and to recommend you in the choice of that more proper for your menù Spumanti Italiani / Italian sparkling wines Bianchi Italiani / Italian white wines Rossi Italiani / Italian red wines Bianchi Francesi / French white wines Rossi Francesi / French red wines Vini Ungheresi e Spagnoli / Wines from Hungary and Spain Dolci e passiti Italiani / Italian sweet and "passito" wines Temperature di servizio / Serving temperatures I vini rossi da da 15°C a 17°C / Red wines at 15-17°C I vini bianchi da 12°C a 14°C / White wines at 12-14°C |